Kasvojenkohotus

Minulle tuli jo huolestuneita yhteydenottoja, onko jussikari.fi lopettanut, kun se tuntui kadonneen maan alle. No kyllä ja ei.

Missään vaiheessa tarkoitus ei ollut lopettaa, mutta sivustoa hostannut serveri paukahti. Taustalla on hyvinkin pitkä tarina, johon liittyy isoveljeni rikkoutunut auto, Venäjän mafia ja joulun henki. Yksi näistä ei pidä paikkansa.

Joka tapauksessa parin kuukauden alhaalla olon jälkeen jussikari.fi on saatu jälleen pystyyn, mistä äärimmäisen iso kiitos myös Aucorin Janne Jääskeläiselle ja hänen pokemoneilleen; operaatio blogien siirto toimi kuin unelma. Samalla blogi koki myös pienimuotoisen kasvojenkohotuksen ja näyttää nyt ainakin omaan silmääni huomattavasti tyylikkäämmältä kuin ennen. Hostauskin siirtyi jonnekin pilveen, joten Venäjän mafian ei enää pitäisi päästä vaikuttamaan siihen, toimivatko sivut vai eivät.

Sen aikana, kun blogi oli kyykyssä, ehdin vaihtaa työpaikkaakin ja nykyään työskentelen IT- ja mediaoikeuteen erikoistuneessa Turre Legalissa.

Palaan blogin kanssa taas normaaliin päivärytmiin ja postauksia alkaa tulla entiseen malliin. Kommentteja blogin uudesta ulkoasusta otetaan luonnollisesti vastaan ja ne ovat jopa toivottavia. Ainakin parin viimeisen kuukauden aikana postausaiheita tuntui tulevan kuin sieniä sateella; jotkut niistä ovat yhä ajankohtaisia ja toiset eivät, mutta eiköhän tässä jotain tavaraa eetteriin taas pusketa.

Muistutuksena vielä kaikille, että kannattaa ihan oikeasti ajastaa ne backupit. Helpottaa siinä tilanteessa, kun serveri räjähtää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.